Alpha Cursus

Doe dan mee aan de Alpha Cursus!

Deze cursus bestaat uit een serie van 10 bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen. Enkele onderwerpen die we zullen bespreken zijn: Wie is Jezus en waarom stierf Hij aan het kruis? Hoe kan ik zeker zijn van het geloof? Waarom zou ik de Bijbel lezen en hoe moet ik dat dan doen? Waarom zou ik bidden en hoe kan ik dat doen? En zo hopen we nog veel meer onderwerpen te kunnen bespreken.

Elke avond begint met een inloop om 18:15 uur

Om 18:30 uur beginnen we met een maaltijd en daarna krijgen we om 19:15 uur een inleiding te horen over het onderwerp voor die avond. Ná die inleiding drinken we van 19:45 uur tot 20:00 uur een kopje thee/koffie en vervolgens gaan we dan van 20:00 uur tot 20:45 uur uiteen in kleine groepen om te delen over vragen uit het werkboekje dat je hebt gekregen en vragen die er bij jezelf zijn boven gekomen. Om 20:45 uur besluiten we dan en kan iedereen om 21:00 uur huiswaarts keren.

Waar en wanneer begint de cursus?

De eerste les zal worden gegeven op woensdag 4 oktober in onze kerkzaal en vervolgens willen we daar samenkomen op de volgende woensdagavonden: 11, 18 en 25 oktober en op 1, 8 en 15 november. Op zaterdag 18 november en zondag 19 november willen we de Alpha Cursus afsluiten en op woensdag 22 november hopen we dan nog een feestelijke slotavond te mogen beleven met elkaar. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van de cursus. Lijkt het je wat? Schrijf je dan in via de link op onze website.

    Kom in contact met ons