Ouderenmorgen

Eén keer per maand komt de 60+ groep van de gemeente bij elkaar voor een contactmorgen.

Centraal staat op het programma altijd een goede bijbeloverdenking, die per tourbeurt door 3 leden van de gemeente en de voorganger wordt gehouden.

Daarna is er een pauze met koffie en…. gebak. Er is is natuurlijk volop de gelegenheid om met elkaar over allerlei zaken van gedachten te wisselen op een zeer ontspannen wijze.

Het gedeelte na de pauze is altijd vol verrassingen.
Er is dan gelegenheid om bijvoorbeeld een declamatie of een gedicht door te geven, maar er komt ook regelmatig een gast met een interessant onderwerp. Zo kan het gebeuren dat iemand vertelt over zijn of haar beroep en zo ga je heel anders naar die dingen kijken dan voorheen.

In september gaan onze ouderen gezellig samen per bus een dag uit. Een mooi zomerhoogtepunt waar men met veel genoegen altijd naar uitziet.
Dit geldt eveneens voor het jaarlijks terugkerende kerstfeest met de kerstmaaltijd dat gezamelijk wordt gehouden met de zusterkring en zich altijd mag verheugen op een grote belangstelling van beide afdelingen.

Al met al een heel afwisselende en boeiende activiteit binnen onze gemeente.

Mocht uw belangstelling zijn gewekt, dan bent u natuurlijk van harte welkom om eens een kijkje te nemen en u eventueel aan te sluiten als vaste bezoeker.

De 60+ groep komt elke laatste donderdag van de maand vanaf 9.45 uur bij elkaar in de achterzaal van de kerk.