Groei Cursus

Zet een volgende stap als je wilt groeien in je geloof!

Als je God beter wilt leren kennen, dan is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de groei cursus. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die sinds kort een relatie met Jezus zijn aangegaan. Maar de cursus is er ook voor mensen die misschien al hun hele leven in de kerk zijn opgegroeid, maar voor wie geloven meer te maken had met religie dan met een relatie. Als je je daarin herkent, dan kan deze cursus heel verfrissend voor je zijn!

Wanneer en hoe vaak?

In tien avonden word je meegenomen en krijg je inzicht in wie God is en hoe een relatie met Hem er uit kan zien. Op een hele praktische wijze word je uitgedaagd om stappen te zetten om zo te ontdekken hoe goed en bijzonder het is om te leven met God! Via de inschrijflink hieronder kun je je aanmelden en er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. De cursus wordt net als de Alpha Cursus in de kerk gegeven en er zullen vijf thema’s behandeld worden in tien lessen Deze worden gehouden op: 1 september, 8 september, 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober en 3 november.

Hoe laat beginnen we en hoe ziet een avond eruit?

Elke avond begint met een ontvangst om 18:15 uur. Om 18:30 uur begint de maaltijd en daarna krijgen we om 19:15 uur een inleiding te horen over het onderwerp voor die avond. NĂ¡ die inleiding drinken we van 19:45 uur tot 20:00 uur een kopje thee/koffie en vervolgens gaan we dan van 20:00 uur tot 20:45 uur uiteen in kleine groepen om te delen over vragen uit het werkboekje dat je hebt gekregen en vragen die er bij jezelf zijn boven gekomen. Om 20:45 uur besluiten we dan en kan iedereen om 21:00 uur huiswaarts keren.

Lijkt het je wat? Meld je dan hier aan

Meld je hier aan!